Algemene Voorwaarden 

Op deze pagina staan de Algemene Voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben met betrekking op onze website of artikelen, stuur dan een e-mail naar info@hiptasje.nl 

Algemeen 
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer je een bestelling plaatst, geeft je aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van HipTasje: kamer van koophandelnummer 66806542. Op alle overeenkomsten gesloten met HipTasje is het Nederlands Recht van toepassing. 

Prijs 
Alle prijzen zijn in euro’s vermeld (en indien van toepassing) exclusief verzendkosten. 

Betalen 
Na bestelling ontvang je per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, de betaling dient vooraf plaats te vinden. 

De betalingsmogelijkheden zijn 
• Overschrijving via de bank/giro op IBANnummer : NL19KNAB0255494556 t.n.v. Pippies o.v.v. ordernummer en naam. 
• iDEAL 
• PayPal 
• Sofort
• BancontactNa ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan je worden meegedeeld. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn. 

Verzendkosten 
De artikelen worden verzonden via PostNL. 


HipTasje is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. 


Annulering 
Je hebt de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten. Annuleren doe je via info@hiptasje.nl. Als je de geannuleerde bestelling reeds betaald hebt, ontvang je het betaalde bedrag terug. 

Retourrecht 
Als het bestelde niet aan jouw wensen voldoet, dan kun je het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. Je moet het artikel eerst als retour aanmelden via info@hiptasje.nl. Pippies zal de retourzending bevestigen, waarna je het artikel kunt terugsturen. Alle retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt zijn. Het door jou betaalde bedrag zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen worden terug betaald. 
Dit geldt niet voor gepersonaliseerde en op verzoek gemaakte producten! 

Persoonsgegevens 
Je persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van HipTasje opgeslagen om de bestelling verwerken. Uiteraard hanteert HipTasje bij het gebruik van je persoonlijke gegevens de desbetreffende wetgeving. 

Aansprakelijkheid 
HipTasje is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. De aansprakelijkheid van HipTasje is beperkt tot het bedrag van de terzake verzonden factuur. 

Geschillen 
Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel HipTasje haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defect, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. 
Voor internationale geschillen kun je terecht bij http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

Wijzigingsrecht 
HipTasje behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. 
Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van HipTasje.

© 2016 - 2023 Hiptasje, hippe tassen, kleurrijke, unieke schoudertassen, handtassen, crossbody tassen (make up) etui, portemonee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel